Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Counter-Strike este unul dintre cele mai populare jocuri ale tuturor timpurilor.
Jocul care a debutat în anul 2000 si a trecut de-a lungul timpului prin diverse versiuni are o mulțime de fani și astăzi. Cu toate acestea, Counter-Strike se remarcă prin faptul că este un joc relativ dificil. Fie că sunteți veterani sau novici ai jocului Counter Strike, este imposibil să nu vă fi lovit de dificultăți pe parcursul acestuia. De aceea, în cele ce urmează vă vom prezenta câteva coduri nedetectabile pentru Counter Strike 1.6 care să vă ușureze jocul. Nu le folositi insa in jocurile CS multiplayer, pentru ca nu este corect fata de ceilalti si cu siguranta va determina administratorul serverului pe care va conectati sa va ‘ofere’ un ban permanenent.

BadBoy v.4.2

Prin intermediul acestui cod utilizatorul va beneficia de speed, wall și autoaim. După pornirea jocului, pentru a activa codul BADBOY v.4.2 trebuie apăsată tasta “END”. Download patch aici.

Aim Hack Wall

Pentru a activa acest cod trebuie dezarhivat zip-ul și apoi dublu click pe cdhack.exe. În timpul jocului codul poate fi activat și dezactivat cu tasta DEL. Download patch aici.
Aim Hack Wall
Aim Hack Wall

Unban cs 1.6

Unban cs 1.6 este util atunci când utilizatorul a primit ban de pe server. Acest cod are rolul de a șterge ban-ul de pe server-ul respectiv. Download patch aici. Mai multe coduri si hack-uri sunt disponibile pe cea de-a doua pagina a acestui top.

OpenGL Multihack

Prin activarea OpenGL Multihack utilizatorul va avea acces la mai multe facilități: Aimboat, SpeedHack, FarESP, FullESP, Flash Removal, RadarHack, Wallhack, Entity, BunnyHop, PlayerGlow, Crosshairs, Lambert, etc. De asemenea, trebuie menționat și că acest cod nu poate fi detectat de Hackhunter, SXE Injected, HL Guard. Download patch aici.

Cn Hack Final Updated

Cu ajutorul CN Hack se activează următoarele: aim, spinhach, fastfire,  speed, burstfire, wall. Acest hack reprezintă cea mai nouă versiune a CN Hack Final. Download patch aici.

Silent Aim

Un patch bun dar care nu oferă o serie impresionantă de funcții este Silent Aim. Codul oferă doar headshot însă nu poate fi detectat. Download patch aici.
Silent Aim
Silent Aim

Super Simple Wall

Un alt cod nedetectabil pentru CS 1.6 este Super Simple Plan. Acest cod oferă utilizatorului wall, no smoke și no flash. Download patch aici.

HLGL2

Atunci când căutați cheaturi pentru CS 1.6, BaDBoy reprezintă o alegere bună. Patch-ul oferă DepthRange XQZ Wallhack. Este nedetectat de SXE Injected si HL Guard. Download patch aici.

CCA Exceed Final

CCA Exceed Final cod oferă utilizatorului rute automate la anumite hărți, wallhack și aimbot. Download patch aici.
Codurile te pot face sa obtii un scor mai bun, dar exista riscul sa te plictisesti mai repede de orice joc
Codurile te pot face sa obtii un scor mai bun, dar exista riscul sa te plictisesti mai repede de orice joc

BiolaPeg

Reprezintă o altă variantă viabilă pentru cei care caută un patch CS 1.6 nedetectabil. BiolaPeg trece neobservat de către  SXE Injected, HL Guard și cheating death. Download patch aici. Un nou set de couduri pentru CounterStrike 1.6 este dipsonibil pe ultima pagina a acestui articol.

YamH Cheat

Patch nedetectabil CS  1.6 pentru aim, wall, speed, spin, fastfire, burstfire. Download patch aici.

OGZ Remake

Folosind acest patch veți putea beneficia de o mulțime de avantaje. Printre acestea se numără: Aimbot, Wallhack, SpeedHack, RadarHack, PlayerGlow, Fullbright, PixelStyle. Restul le puteți descoperi singuri. Download patch aici. După cum vedeți există numeroase variante pentru cei care caută o îmbunătățire rapidă în clasamentele Counter Strike, fără prea mult antrenament. Cu toate acestea, noi vă recomandăm să încercați să vă descurcați pe serverele CS fără ajutorul codurilor, pentru o experiență mai interactivă în timpul jocului. Astfel de coduri ar trebui folosite pentru amuzament, doar pentru a vedea și o altă parte a jocului. Voi ce coduri pentru Counter-Strike folosiți?
Categories:

0 Comment: